Fick kaffe till slut

Vädret är ungefär samma som igår med sol. Jag satt på terassen och njöt av den sköna solen, några få människor gick på trottoaren en bit längre bort. Efter lunchen gick jag och några andra funktionshindrade, vi tänkte gå och ta en kaffe på ett ställe som heter Villa Sveden och fungerar som ett sommarcafe. När vi kom fram visades det sig att caféet var stängt, inte ens utestolarna var framsatta för utesevering.

Vi traskade vidare till Sunds Trädgård, där det var trädgårdsdagar. Ja kaffe fick vi till slut. 🙂 Efter kaffet gick vi lite runt i butiken, jag köpte en flaska med pelargonnäring som också kan ges åt andra blommor. 🙂 Folk kom och gick på Sunds, blomnäring behövde jag så det var inte bortkastat att gå dit. :)-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.