Nyfiken

Medan jag var på jobbet, fick jag ett samtal från Kankaanpää. Man ville veta hur jag tänkte dela upp rehabiltering på 21 dagar. Det blev så att jag tar först 11 och sen 10 dagar. Så påminde jag även om att jag vill ha ett eget rum. När jag for upp för att vänta på skjutsen, pratade jag en stund med handikappservicemänniskan. Det var bland annat tal om det nya boendeverksamheten men även om min hjälp. Mitt ärende lär vara högst uppe på listan. 🙂

På hemvägen vaknade frågor inom mig. Jag var bara nyfiken, och mailade till handikappservce. Frågade hur många som hade ansökt till det nya boende, och vilken plats låg min ansökning. Vet inte om jag var en drama queen nu, men berättade om episoden med dörrkameran och mannen som var full.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.