Det ljuvliga vädret fortsätter

Lite svalare var det i morse fast solen sken. 🙂 Ett tag steg temperaturen i solen upp till 28 grader, men nu är det bara 21. Alltså det ljuvliga vädret fortsätter. 🙂 Jag hade fuksiorna ute en stund så att de får vänja sej med den friska luften, häromdagen bestämde jag mig att pelargonerna får vara inne tills jag åker på semester. Så jag kan njuta av dem härinne, faktum är att jag bara har förmiddagsolen. Och vem vet kanske en del av blommorna får följa med mig. 🙂

Idag satt jag på terassen, kändes härligt att vara barfota i solen. Just nu skulle man kunna stanna tiden, för att det är en härlig årstid. Träden får sina blad, den ljusgröna färgen finns bara på våren eller försommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.