Underbart!

I morse blev jag förvånad över hur många fiskyngel det hade kommit under natten, ja honan fick ju stanna där eftersom man såg ju att hon inte  ännu var klar med födandet. Magen hängde och var rund. 🙂 Vi hade en varm morgon med sol, det var 18 grader då jag åt min frukost och det blev en varm dag fast inte lika varm dag som igår men underbart ändå. 🙂

Vi for med assistenten till mammas när hon hade plantor åt min mamma. Assistenten planterade plantorna i solskenet. Jag i min tur fyllde i några papper till Kankaanpää, tydligen hade mailet till Fpa om att jag ville ha beslutet  om anstaltsrehabiliteringen så fort som möjligt, hade haft betydelse. 🙂 Jag bad att pappa skulle borra hål i blomlådorna, så att vattnet rinner bort och det gjorde han idag. 🙂

Sen grejade vi lite i min trädgård och njöt av vädret. 🙂 Så toppade vi både pelagon- och fuksiaplantorna. 🙂 Hade också några okdé blomstänglar som fick stödpinnar. 🙂 Nu lyssnar jag på Eurovisionen i bakgrunden medan jag blogggar. 🙂

 

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.