Morsdagspresenten hann

Jag som tänkte att jag skulle vara ute i god tid med morsdagspresenten. 🙂 Ja men det tyckte inte posten igen, neej. Tänkte för mig själv kanske helgdagarna mitt på veckorna har gjort att paketet dröjer längre än vanligt. Sen fick jag höra att Itella hade någon strejk, där hade vi orsaken, 🙂 som höll mig i spänning ända till igår på eftermiddagen. Då kom ett meddelande från Siwa att paketet hade anlänt. Så idag var jag och hämtade paketet, känner mig glad att morsdagspresenten hann komma. 🙂

Dagens väder är lite konstig, i morse var det mulet och bara  sex grader, det kom väl till och med någon regnsskur. Bara för någon timme sen hände det nåt märkvärdigt, temperaturen började stiga, mitt i allt var det åtta och nu lite på nio grader. Det är mulet men dock ljusare. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.