Åt upp för pengarna

Jag minns inte exakt när vi var med en vårdare till handikappservice efter pengar, för att ordna en ”julfest” som blev av i maj. 🙂 Alltid blev det typ vintersemestrar eller att någon var på resandefot, så det blev inte av.

För ett par veckor sen tog vi oss i kragen, och slog fast ett datum som vi skulle gå ut och äta. 🙂 Nu kom dagen, jag och ett par andra funktionshindrade gick med en vårdare till stan och träffade de andra från personalen så vi blev 9 stycken. Reasturangen som vi hade tänkt gå till hade stängt klockan 15 medan vi skulle träffas klo. 17. Några av gänget hade hunnit gå och kika på andra restauranger, en del hade stängt. Till sist gick vi till ett ställe som man får se och följa med olika sport från olika tv:n som fanns runtomkring i reasturangen.

Alla var glada och nöjda, maten var jättegod, jag åt en pepparbiff. Det var väl sista gången som detta gäng var samlad men livet går vidare. 🙂 Lite vemodigt. 🙁 Ja nu åt vi upp för pengarna. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.