Lite nytta

Usch vilken regnig och kall morgon vi hade, dessutom var det majmånad. Man trodde att det skulle regna hela dagen då himlen var så jämngrå. Då passade jag på att göra lite nytta, och städade skåpen i badrummet. Kastade bort det som var gammalt och så vidare bortåt. Jag pratade med min gudmor, vi kom fram att vi skulle trotsa vädret och gå på fotbollll i kväll. Det var bara att klä sig varmt. Men vet ni vad, plötsligt kom solen fram och vädret klarnade. 🙂

Nu släppte vi även Miljonfiskhonan ut ur buren, hon såg lite desperat ut och det var synd om henne. Kvällens fotbollmatch var mellan JARO och HJK. Bra spel och JARO hade flera fina chanser men gjorde bara två mål mot HJK:s tre. Det blev inte alls kallt, men jag hade ju dunjackan och värmebyxor på mig. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.