Handikappservice vill ha en helhetsbild

Det är en vecka sedan jag skrev att jag skulle vilja ha 10 timmar mer assistans. Jag har inte hört något om det. Idag när jag satt och väntade på Vipparen, då kom människan från handikappservice och pratade med mig. Hon sa att hon ville vänta och höra med hemservice, för att få en helhetsbild över det hela. Jag gick med på det, då är det lättare att fundera vidare med assistansen. 🙂

Nu misstänker jag tyvärr att Platyfiskarna är döda. 🙁 Hanen ligger på bottnet och honan är med huvudet neråt, jag får nog ta en närmare titt på henne. Men alla andra fiskar mår bra, de små simmar på. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.