Tja det gick ju bra

Jag har inte ännu berättat att en vårdare som var och jobbade här i somras, så har kommit i stället för henne som ska sluta. Tyvärr upplevde jag vårdaren på ett negativt sätt och vi kom inte så bra överens hon och jag. Ikväll hade vi gott om tid att gå igenom vad ska göras här hos mig, och nu gick det mycket bättre. 🙂 Jag försökte hålla mig lugn och då förstod vi varann. Tja det gick ju bra. 🙂 Tror nog att vi båda var nöjda med kvällen, 🙂  men det tar nog sin tid innan jag fullständigt kan lita på henne. Vet inte om jag någonsin kommer att kunna till 100 % lita på den här människan.

Förresten tog jag och beställde en morsdagspresent i kväll. Ja det blev kosmetik även i år, men då behöver jag inte stressa över att försöka komma på något. Samtidigt passade jag på att beställa något åt mig själv. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.