En lång skön söndagmorgon

Gårdagens fest blev en mycket trevlig kväll. 🙂 Roligt att träffa alla vännerna igen, 🙂 vintern gick på något vis att man inte hann träffa varann. Alla var glada och på gott humör, 🙂 många olika maträtter som var och en hade lagat. Jag tror att ingen var hungrig när man for hem. 🙂

Idag blev det en lång skön söndagmorgon, 🙂 sådana morgnar behövs ibland. Själv steg jag upp en halv tiotiden, gick till köket och läste dagens tidning. 🙂 Alla andra låg i sina sängar och det var tyst i huset. Lite senare åt vi frukost, ja klockan blev närmare tolv innan jag fick kläderna på mig, men vadå det är ju söndag. 🙂

Solen skiner bland molnen, nu på eftermiddagen ska vi till min bror och inviga deras nya terass.  🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.