Latmaskssjukan

Hej, tror att jag har blivit nersmittad av latmaskssjukan.   Då får man ingenting gjort, 🙂 man bara är. Före nersmittningen fick jag ändå skrivet till min företagsrådgivare och frågade råd om hur jag skulle hitta en lämplig form av någon verksamhet och möjligen utveckla den.

Men tillbaks till latmaskssjukan, masken kommer helt plötsligt in i ens kropp och knopp, alltså jag menar huvudet. 🙂 Man kan känna sej lite vimsig, som en yrhöna och gör en hel massa knasiga saker. Det lönar sig ej att skaka av sej masken, för att den är av den segare sorten och sitter kvar en kväll, dag eller lite längre. 🙂 Försöker du ändå skaka masken av dig, ja då blir sjukan bara värre och masken börjar att härja i din kropp, då kan latmaskssjukan vara i flera veckor. Det är inget att rekommendera. Sen när du har tillfrisknat så känner du dig pigg, energiskt och orkar göra vad som helst. 🙂

Jag tror att det var av den lindrigare varianten av latmaskssjukan som jag hade, för att jag orkade ändå gå ut på en liten promenad och till butiken. 🙂

 

Hejsvejs 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.