Så typiskt!

Jag har skrivit några mail till olika företag och berättade om att jag bloggar om min vardag. Nämner om en del hjälpmedel jag använder. Lite om företagets kommande verksamet att börja erbjuda rådgivning inom handikapp/funktionshinder. Ifall det finns intresse för att stöda verksamheten kan man maila åt mig.

Ett av mailen skrev jag på finska, som jag upplever lite svagare skriftsspråk. Visserligen skriver jag relativt bra men jag själv tycker att det går lite knagligt. Tror ni inte att det skulle strula med att skicka mail just då, jo även om jag försökte från mina båda mailadressen. Meddelandet kom genast som bomerang tilbaks, mest besviken är jag på, att det var ganska bra skriven finska. Så typiskt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.