Nu är det gjort!

Det är en solig söndag som vi har, men det blåser har jag hört. 🙂 Själv har jag inte ännu varit ute, det är ändå plus 9 grader. 🙂 Igår kväll fick jag något strul med Internet så nu kör jag med mokkulan. (nätstickan)

Det är underbart att se på små fiskyngel, de är så stora som nålar som simmar på i buren. De stora fiskarna har äntligen förstått att lugna ner sig, för att igår var de lite galna och skuffade buren hit och dit bara för att komma åt småfiskarna. 🙂

Mina föräldrar var hit och vi fyllde i bostadsansökningen, så nu är det gjort! Känns skönt att få lämna in till bostadsbyrån i morgon. 🙂 Det är viktigt att få paprena med in i rullorna och veta att det går vidare. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.