Bra diskussion med handikappservice

Ler smått för mig själv och tänker på att det var en diskussion med handikappservice, mor och far var med mig. Vi diskusterade om att först och främst att jag måste få mera assistans på dagarna där jag bor nu. Måste bara fundera och försöka räkna ut hur många timmar som jag skulle behöva. 🙂

I förrgår  skrev jag att jag hade fattat ett beslut, som var att jag tänkte försöka komma till det nya boendeverksamheten som startas nu i maj. Med tiden har jag ändrat min åsikt om det, och det gör inget fast det är nära mina föräldrar. Vi fick mera information om det idag, två lägenheter är färdiga, men i de andra bor ännu folk, allt som allt blir det nio lägenheter för funktionshindrade. Nu har jag betonat åt min vårdare, att hon inte påverkat mitt beslut även om hon ska börja jobba där. 🙂

Det enda som mina föräldrar var lite skeptiska igår för, var att lägenheterna bara är 35 kvadratmeter, nu har jag ungefär 45 . Idag när jag sa några orsaker för att flytta dit, såsom  att jag kanske får mera sällskap av grannarna. Då förstod mamma och pappa mig, de hade kanske vant sig med tanken. Pappa sa sen åt mig, kanske jag skulle klara mig med lite mindre. 🙂 Och dethär kan vara ett llångtidsprojekt, eftersom man inte vet i vilken takt som lägenheterna blir lediga. Jag skrev under ett papper och ska ännu fylla i en ansökan till bostadsbyrån. Nu känns det bra att saker och ting börjar rulla. 🙂

 

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.