En utredning för handikappservice

På förmiddagen fick jag mail från handikappservice. I mailet bad man att jag skulle beskriva min situation (som en utredning), och hur jag upplever det. På onsdag hålls ett möte. Så nu har jag svarat åt handikappsevice.

Svaret löd såhär:

Min situaion är tidspressbelagd. Hemvårdarna hinner hjälpa mig med dagliga sysslorna, allt extra måste planeras såsom att gå till butiken och handla.. Ibland på grund av tidsbrist blir det så att vårdarna måste gå snabbt och handla åt mig. Vi kan inte mera göra något spontant till exempel: gå ut på en promenad på kvällarna. Hjälparna kan ha fältställen som ska besökas, och det tar tid av oss.

Det blev sämre sen datasystemet infördes i hemservice. Har nu följt med en tid hur hemvården fungerar, desto säkrare har jag blivit att min plats inte är på hemvårdssidan. En viss oro finns altid eftersom hjälpen inte finns så nära längre. Jag har bara börjat inse att såhär kan jag inte ha det. Som sagt är jag öppen för andra alternativ, är inte längre så negativ, vill bara att det blir bättre för mig i framtiden.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.