Ska jag eller inte?

Solen skiner efter gårdagens eftemiddags- och kvällsregn, idag blir det nog en promenad i det vackra vädret, det är fyra värmegrader.

Med tiden har jag blivit mer  kritiskt för överflyttningen från handikappservice till hemvården, har ju sett vad detta har lett till. På hemvården säger man, ja när jag bor i en vanlig lägenhet, då måste jag bli behandlad som de andra hemvårdsklienter. Fel fel!! tycker ju jag. En annan sak, vi har två vårdare som i början av året gick i pension, och inte ännu har vi fått några nya istället för dom, som vill säga att det blir ännu miindre personal i fortsättningen.-

Så nu går jag och grubblar på, ska jag eller inte? Ta itu med handikappservice, för att ingenting blir bättre om man bara väntar att något ska hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.