De första blomknopparna

I morse såg det som om vädret skulle bli mulet och grått, men faktiskt kämpar solen sig fram genom molnen . Medan jag satt och njöt av min andra kaffekopp, tog vi bort de första blomknopparna av pelargonerna. Allltså det är ju på det viset, att man ska ta bort de tre första blomknoppar så går det inte för mycket energi till knopparna och växten blir kraftigare. 🙂

Först hade jag sett en blomknopp men sen tog jag en närmare titt på de  andra pelargonerna, och fick syn på några till. Ja det var en trevlig morgonsyssla, att få sitta i pyjamas och pyssla om blommorna. En lugn och skön lördagsmorgon. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.