Tudelade känslor och förlust

Sitter och försöker smälta nyheten som jag hörde nyligen, om att en hjälpare ska byta  arbete och börja jobba på ett nytt boende som startar sin verksamhet i vår. På det stället som man erbjöd mig en lägenhet, men jag var inte ett dugg intresserad av. (Ni som har följt med bloggen så minns kanske när jag var och pratade med handikappserviceledaren. )

När min hjälpare berättade nyheten för mig, sa hon att hon är både glad men ledsen för mig och de två andra funktionshindrares skull samtidig. Jag förstår nog att vårdaren vill ta emot nya utmaningar, livet måste fortsätta, inget blir bättre av att stampa på stället. Just nu har jag tudelade känlsor och förlust, ja det känns som en förlust. Vi pratar om en människa som har hjälpt mig ända sedan jag flyttade till sveden, det vill säga åtta och ett halvt år.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.