Skrivstilen?

Det märks lite att våren är på kommande med pollen och damm. Förra veckan började jag faktiskt äta antihistamin, känns lite svidande i ögonen och på morgnarna är jag lätt täppt i näsan. Ibland har det kommit lite  näsblod också. Men om man ser ut genom fönstret är det fulla vintern nästan, på tok alltför myxcket snö och i morse var det minus fyra grader. 🙁  Gudskelov skiner solen. Nej, nu vill jag att snön ska smälta bort och att våren ska komma.  🙁

Nu har jag bloggat lite mer än i ett årstid, ibland blir det att man funderar på skrivstilen som används. Jag har försökt hålla en viss avstånd från mitt privatliv, men vill ändå skriva om min vardag. Försöker berätta allmänt för att allra minst vill jag såra någon i min vänkrets eller min familj. Har jag lyckats?  Därför använder jag inga namn eller ärligt talat så har jag inte vågat göra det.

Det är svårt att själv hur man skriver. Vad tycker ni om skrivstilen? Ja jag vet inte men kanske har jag hittat min röst. 🙂 Ni får gärna skriva era åsikter om hur jag skriver. Jag vill få lite åsikter, så vet jag ifall jag borde ändra eller utveckla på skrivandet. 🙂

 

Kram och ha en fin dag. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.