Yes jag skötte det!!

Pappa kom till mig, och jag berättade om kortet från posten som jag fick hem idag. Sen sa jag att jag hade ingen aning vad det var för paket. Klockan var kanske kvart, tio före sex och posten stängde sex, och pappa sa att han kanske skulle hinna till posten, sen tog han kortet med sig. Själv var jag lite ängslig över att det var ett annat företag än vad jag hade försökt förhandla med, eftersom jag hade ingen information om paketet, kanske min far märkte min oro men sa heller inget. Nu märkte jag att jag upprepade lite samma saker men det tycktes inte störa.

Det gick inte länge förrän min far ringde, och berättade att paketet innehöll en ny Sodastream maskin. 🙂 Sen sa han att jag skötte det bra. 🙂 Visst blev jag jätteglad. 🙂 Det var kämpigt men envisheten bar frukt än en gång. Yes jag skötte det!! 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.