Läkarbesöket undanstökat

Vid några års mellanrum måste jag besöka min egen läkare, för att förnya olika intyg såsom vård- och rehabiliteringsplan. Idag behövde jag ett läkarintyg att förnya Invalidtetskortet för bilparkering. Far kom med mig.

Jag tycker om min läkare, hon är saklig och pratar med mig och inte med den personen som är med. Vi diskuterade om vad som hade hänt sen sist jag var där, och vad vi borde lägga till de olika intygen. En del av mina planer kan vara två eller tre år i kraft, mitt läkarintyg för Invalidtetskortet fick jag genast med mig. Alla mina andra papper var okej, och utlåtaandet för ansökan om anstaltsrehabilitering får jag hemskickat på posten. Sedan bestämde vi att jag skulle för säkerhets skull gå och ta bentäthetsstestet, då vet vi om jag borde börja äta kalk eller något annat. 🙂 Det känns skönt att ha läkarbesöket undanstökat.

Nu lade vi en Miljonfiskshona i buren, honan är verkligen riktig tjock. 🙂

 

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.