Tänker minsann inte ge upp

Jag skrev ju tidigare om min kamp med CDON om Sodastreamen. Ja kampen bara fortsätter eftersom jag krävde rabatt från deras sida. Idag fick jag en förfrågan om jag skulle nöja med en rabattkod, och jag i min tur frågade att hur mycket skulle koden vara värd. Svaret var 20 euro för en 160 e:s maskin. Sedan skrev jag att jag inte kan godkänna det, och de får finna på en bättre lösning. Jag tänker minsann inte ge upp. Förstår inte varför det måste bli så invecklad, då man har garantin i kraft. Deras argument är, när det är en trend grej. Jo man tackar ja. Grrr! 🙁

Nu just fick jag veta att det blir ledigt för resten av veckan, arbetskamraten är ännu sjuk och själv har jag på fredag ett läkarbesök.

 

Kram 8*++

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.