Det gick ju bra

Jag fick skjuts av min far till min vännina i Larsmo, de hade dop för deras yngsta son. Min kompis (systern till min väninna) kom emot mig på gården och hjälpte mig in. Där träffade jag folk som jag kände, och så var det en del släktingar som jag inte var så bekant med, barnen kom försttås och hälsade på mig. 🙂 Vi var inte så hemskt många, och det blev en fin stäming. Dopet hölls i huvudsakligen på svenska men en del hölls också på engelska. Barnen satt lugna och tysta, dopbarnet var så snäll under dopet. 🙂

Vid kaffet hjälpte min kompis mig, det var trevligt eftersom vi numera inte träffas så ofta. Det fanns en hel del att tala om. Sen fick jag se den lilla pojken på nära håll, som log och var så nöjd. 🙂 Pojken såg gullig ut, när han tittade med sina bruna ögon på mig. 🙂 En stund satt vi i ett annat rum och pratade med olika människor, det var trevligt det också. 🙂

Min väninna körde hem mig, hon tyckte att det var bra att komma lite ut  emellan. Ja vi pratade bland annat om dopet och allt möjligt.  Sedan konstaterade vi att det gick ju bra, även om jag hade ingen hjälp med mig. 🙂

Det var en fin dag.

 

Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.