Bara att vänta

Ni minns kanske tjejen som jag skrev om, som var här i måndags och bekanta sig med arbetet inom hemservice. Jo hon hade själv konstaterat att jobbet inte passar för henne, det var ett för stort ansvar hade tjejen sagt.

Nu meddelade CDON mig att de inte kan direkt byta ut produkten, eftersom räkningen hade blivit upphävd. Jag hade i ett tidigare mail, frågat om de kunde ge en motsvarande Sodastream- maskin. Sen bad de att jag skulle göra en ny beställning. Och det gjorde jag, beställde en likadan som den förra. 🙂

Ikväll hade jag besök av adbmänniskan som lagade annonsinställningarna åt mig. Det tog  en stund innan vi förstod, hur saken fungerade. Ja det tar väl en stund innan annonsen dyker upp, tillsvidare är det bara ett gult fält på sidan. 🙂 Så det är bara att vänta. 🙂

 

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.