Envisheten vann

Vi upptäckte häromdagen sniglar i akvariet, fick uppfångad två som var på glaset. Idag före min fysioterapi hittade vi säkect tio sniglar och en del var gömda inne i en sten. Det var bara att ta upp stenen och tvätta av den.

Ja nu var det inte sniglar som jag skulle skriva om, men på något sätt halkade jag in på ämnet. Underligt! 🙂 Efter allt skrivandet med CDON om Sodastreamen, fick jag en förfrågan om jag vill ha en ny maskin eller upphäva köpet. De bad ursäkt om fördröjelsen av ärendets  behandling.  Så klart  meddelade jag att jag ville ha en ny maskin. Envisheten vann än en gång. 🙂 Jag kan vara envis då jag på det humöret. 🙂 🙂 Och i morgon får jag hjälp med annonsprogrammet, då är det bara att tuta och köra. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.