Hopp om våren

Vi fick en solig morgon, med ungefär med minus 5 grader. Just nu är det knepig tid som vi  har, nätterna är ännu kalla och dagarna blir varma. Då blir frågan vad ska man sätta på sej, inte är det bra om man klär för mycket eller för lite på sig. Säg mig vad som är lagom? Ja det får var och en bestämma.

Snön smälter i solen på gatorna på dagarna, så fryser det på till nätterna. Det blir HALT, HALT OCH HALT! Och på dagarna bildas det stora som små vattenpölar, som är mindre TREVLIGT! Mjuk snösörja på gatorna är inte bra för oss som sitter i rullstol. Ändå tror jag nog att det finns hopp om våren. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.