En annorlunda morgon

I vanliga fall brukar jag tycka om lediga morgnar är lugna och sköna, men nu idag var det en annorlunda morgon. Vi hade med oss en ny vårdare som kanske ska börja jobba hos oss, vilket är helt okej. 🙂 Sen fick vi avbeställa vipparen, idag hade det gått två veckor sedan Låstjänsten var här och såg på min dörr. Så min vårdare ringde till Låstjänsten, ja där sades det att kortet hade kommit men man hade inte haft någon personal, som skulle ha kunna komma på eftermiddagen och laga kortet. Ringde också om lunchen och bad att dom kommer med den hem tilll mig.

Nu sa vi till dom att jag var hemma idag och de kan komma då de har tid. Innan vi visste av ordet så kom mannen från Låstjänsten, då var jag på wc.  I normala fall brukar jag eller vi låta nya människor vara med och se på bestyren i badrummet, men nu skulle det ha blivit för intimt och en del gjordes bakom en stängd dörr. Det kändes riktigt skönt. 🙂  Dörren blev fixad ett nytt kort sattes dit, nya akkun och en sladd byttes ut. Ja nu fungerar dörren igen.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.