Köpte hårfärg

Vi fick en solskens dag med någon minusgrad. Jag  fick ett meddelande angående jobbet och det visade sig att jag fick en ledig dag i morgon. 🙂 Hade börjat lite fundera på hårfärgningen nu, det var ju i  september som jag färgade håret senast. Så bestämde vi oss för att ta en promenad till Citymarket i det fina vädret. Men före det gjorde jag ett mindre trevligt uppgift såsom att betala räkningar, medan vi väntade på att uteluften skulle bli varmare.

Härligt att se bar asfalt sticka fram där som snön hade smultit bort, fast det var lite vatten och snösörja på en del ställen. Jag köpte lite annat också, även om det var en bråkdel från inköpslistan som jag hade härhemma, ja inte kan man komma ihåg allt. 🙂 Sen köpte jag hårfärg som vi med assistenten sätter nästa gång i mitt hår.

Sen lade vi näringsmjöl åt pelargonerna, som petades in i blomjorden och toppade två pelargoner. Vi lät blomkrukorna stå i vatten att de fick ordentligt dra i sig, lerkrukorna suger ju ganska mycket vatten.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.