Fint program

Jag fick tips om dethär radioprogrammet ”Familjeliv” Att vara  förälder till ett specialbarn. Programmet är mycket informativt och fint tycker jag själv. Lyssna gärna!

arenan.yle.fi

23.03.13 Podcast: I landet Annorlunda. Familjeliv träffar en lejonmamma, eller en radarmamma, som Anne Salovaara-Kero själv kallar sig. Hennes 6-årige son Anton har en ovanlig kromosomavvikelse som gör honom väldigt impulsiv. Vardagen med honom blir intensiv eftersom han ständigt ska övervakas. Vi träffar också John Stenberg som har en 8-årig dotter med ett ovanligt syndrom som har krävt mycket av familjen. Hanna Grandell som har en lindrig utvecklingsstörning berättar om hur det är att vara ett annorlunda barn. Red. Annika Löfgren och Annika Sylvin-Reuter
Kramar från ett soligt Jakobstad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.