Ingen muntergök – En muntergök

Nu just är jag ingen muntergök trots att det är fredag. Jag trodde att jag hade fått ordnat med assistans till ett dop, men nu visade det sig att personen som hade smått lovat så hade ändrat sig. Sen skrev jag ett meddelande till en annan människa och frågade, men tyvärr så passade inte dagen henne.

Inget ont om min far, men han är inte riktigt den rätta personen att ta med sig på sådana tillställningar. Inte för att jag skulle skämmas för honom eller tycka om honom.  För ett ögonblick var jag lite desperat och undrade vad det ska bli.  Sedan blev en del meddelande där jag skrev lite om min oro över situationen.

En stund senare kände jag mig som en muntergök igen, efter att jag fick ett meddelande av min väninna. Meddelande lugnade ner mig, det stod bland annat att jag inte behöver oroa mig och att allt ordnar sig nog. Då kände jag mig en stor lättnad som om en sten föll från hjärtat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.