Min lunch och jag var på olika ställen

Jag är en människa som vill att allt ska fungera, antar att många andra vill också ha ordning och reda på sina saker. Nu är det ju ganska nytt att Mårds Matservice kommer med lunchen till mitt jobb vid stadshuset, på måndag och tisdag kom maten kringhalv tolv snåret. Vårdaren och jag trodde att samma tid skulle gälla också idag. Min vårdare kom i god tid, klockan blev närmare tolv men ingen mat hade kommit. Vi ringde till Matservice och frågade om de hade glömt bort mig eller något. Där sa de att mitt namn nog fanns på listan, nu kom det fram också att det var en ny chaufför som körde matbilen. Eller om han / hon hade tagit en annan rutt idag.

Det hjälpte inte annat än att vänta, klockan blev mer och mer närmare halv ett. Så ringde Matservice att chauffören hade lämnat maten vid socialens kafferum, säkert hade hon frågat efter mig och någon hade sagt att jag brukar äta där. Informationen om att lunchen fanns däruppe hade inte nått mig. Nu var min arbetskamrat snäll och gick upp och hämtade maten, för att spara lite tid blev jag därnere och åt, eftersom denna försening påverkade ju vårdarens tidtabell. Ja min lunch och jag var på olika ställen, men jag fick mat i mig i alla fall. 🙂

På eftermiddagen träffade jag rådgivaren från Concordia, vi lagade beskattningen för år 012. Känns skönt att få hjälp i företagsärenden. Det hade inte ännu kommit inkomst eftersom jag ej har kommit igång med företaget. 🙂

 

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.