Utlottning – En takkrona

 

 

Hej! Hoppas ni haft ett härligt veckoslut i vårsolen. Såhär på en måndag tänkte jag glädja er med en fantastisk utlottning! Genom att delta kan ni vinna en tjusig takkrona från Lyktan i färgen silver.

Takkronan Rocka finns även i färgerna brun och vit, ni hittar dem alla samt all nödvändig information om takkronan i vår webshop.

För att delta i utlottningen önskar vi att ni gillar vår Facebook sida samt att ni delar utlottningen på er egen facebook sida. Har du en egen blogg kan du gärna dela tävlingen även där och länka till din blogg i kommentarsfältet. Vinnaren drar vi om två veckor strax efter påsken, tisdagen den 2.4.2013. Lycka till!

Vårhälsningar Joanna

Hittade tävlingen på en blogg. Själv tänkte jag prova min lycka, gör det du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.