Diskbänksproblemet fixad

Det blev att min vårdare fick ringa åt disponenten och sen vidare till fastighetsskötaren om diskbänken. Gårdskarlen hade kommit och sett på problemet, men fastighetsskötaren hade ändå varit en sväng till min lägenhet. Ja diskbänksproblemet blev fixad och röret teipades med ett grått teip. Nu har jag ingen aning hur länge som det kommer att hålla, men vi får väl se.

Vi fick en solig dag till, ljuvligt med lite solsken. 🙂 Arbetsdagen gick bra och jag hann laga mina arbetsuppgifter. Min vecka började ganska bra. 🙂 Från och med idag fick jag lunchen transpoterad från Mårds Matservice, eftersom det allmänna matstället bredvid jobbet stängdes och flyttades längre bort. Förra veckan hade jag med mig mikromat, som vi värmde åt mig. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.