Kärleksparet i akvariet

Här har jag i flera veckor gått och väntat på att min Platyfisk ska få yngel. Idag började jag läsa på nätet om Platyns graviditet, och fick veta att det tar ungefär fyra veckor från att honan har parat sig med hanen. Vi släppte ut honan även om fisktjejen var stor och fet. 🙂 Och vad hände sen? Jo fiskkillen simmade genast till fisktjejen, det blidde ett kärlekspar. Det känns som om jag borde be om ursäkt, för att jag höll dom isär. 🙂

Nu ska jag följa noga med kärleksparet i akvariet. Jag ska vara på min vakt. 🙂 Det börjar skymma därute, mitt vardagsrum känns mörkare eftersom den ena taklampan har tagits bort. Meningen var att min bror skulle byta ut nya taklampor, men det fattades någon del. 🙁 Får väl försöka klara mig utan lamppa.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.