Får sandaler

Å vad härligt med en morgon och inte behöva stressa med tiden. Ljuvligt med solsken. 🙂 Jag tog del lugnt på förmiddagen, såg lite på tv. 🙂

Efter lunchen gick jag med vårdaren till Hvc, vi promenerade i det vackra vädret. Jag testade på samma gång elrullstolens fart, visserligen råkade det att vara så att stolen var lite uppe. Men de andra gångerna som jag har provat, har stolhissen varit nere som jag tidigare skrev om. Nu var farten okej, jag förstår mig inte på stolen. Min fysioterapeut kom också med när jag skulle till teknikern som lagar fotstöd / skor.

Vi pratade lite att jag hade haft stödskor som barn, och inlägg hade jag som tonåring men upplevde det som ganska jobbigt. Visst hjälpte inläggen gåendet, nå i en viss ålder år man lite kinkig och kanske lite obekväm av sig. Idag som vuxen känner jag mig redo för att prova på allt som kan stöda mina fötter. 🙂 Jag gick en sväng med min terapeut i korridoren, så att teknikern fick se gångstilen. Efter det patade vi om att jag kunde börja med att prova med ett par innesandaler, och teknikern+ tog mått av foten. Det skulle ta kanske två veckor innan skorna kommer, jag fick en ny tid till Hvc. Jahapp, nu får jag sandaler, modellen fick jag se på bild och de såg ganska snygga ut.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.