Onsdag blir min lediga dag

Jag vet inte om jag själv steg upp tidigt eller om tidningen var sen, hmm… hur ska man tolka det hela? 🙂 Visst hann jag läsa tidningen i lugn och ro. 🙂 Sedan visade det sig att jag blev klar ganska tidigt med morgonsysslorna, även om vi babblade hela tiden på  min vårdare och  jag.:) Det blev lite att vänta på vipparen, fast vad gjorde det. 🙂

På jobbet ringde jag åt mamma och påminde att pappa  skulle ringa till Vasa om min elrullstol. Om felet varför stolen går så långsamt. Mina föräldrar höll på att köra ner till Åbo. Senare på dagen pratade jag själv med  pappa, och han hade varit i kontakt med Vasa. Men där trodde man att jag hade stolen lite upphissad, och det kunde orsaka långsamheten. Jag sa att felet inte kunde bero på det, eftersom jag har provat och hissen är nere så långt det går. Nej, det blir nog ett samtal till med Vasa.

Efter jobbet kom min ordinarie fysioterapeut hem till mig, det var trevligt att se henne igen. 🙂 Vi pratade om året som har gått. Det var ett par tider som jag fick välja mellan, jag tog onsdag klockan 13.15, tiden var kanske den bästa även om den inte är så bra. Ja onsdag får bli min lediga dag. I allmänhet är onsdagar lite hackiga, eftersom vår övervakare är mellan elva och tolv, då blir det ett avbrott i mitt arbete. Och vad blir det kvar av arbetstiden? Nej, det blir nog bäst att jag tar ledigt. Sedan tänjde vi lite mina ben.

Jag glömde att berätta om att jag köpte i lördags en dopgåva från Kecklunds, en ask med nalle på och med texten, My first tooth. Gåvan blev där för att bli graverad, och idag kom meddelandet att graveringen var klar.

 

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.