Är botad mot sticklingssjukan

Ni har väl redan förstått att jag fick medicinen mot sticklingssjukan, jodå det hjälpte med att jag fick fem nya sticklingar. 🙂 Nu till all tur gick sjukan inte för långt, att jag skulle ha pinat mig och tvingat mig att se på de torra och kanske halvdöda pelargoner, nej det räckte med en vecka. 🙂 Vi lade de gamla växterna bort från mina ögon och i förrådet, sen till våren ska blomkrukorna tömmas från jord därute. Alltså läkninngsprocessen kom i gång. 🙂

Vi ändrade lite på ordningen på blommorna, lade orkidéena i fönstret bakom soffan och sticklingar med några andra blommor i fönstret där jag sitter och äter. 🙂 Morgonsolen kommer dit, och plus att jag kan följa med hur plantorna växer. 🙂 Konstigt hur det är roligt att följa med hur nya blomsticklingar växer. 🙂

Kom tillbaks till mina föräldrar ikväll, det blev en bastumys även idag. 🙂 Börjar jäspa nu, ja det är inte så konstigt eftersom jag har varit igång hela dagen. Det blir nog att jag söker mig till sängen. 🙂

Kram och godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.