Sticklingssjukan

Tror att jag har blivit smittad av sticklingsssjukan, en allvarlig sjukdom som förekommer på vårvintern. Vet ej vad jag ska tro om mina pelargoner, en del av mig vill att de har överlevt vintern men en del tvivlar på hoppet. 🙁

Tillbaks till sticklingssjukan, mitt immunförsvar har alltid varit dålig och därför blir jag så lätt nersmittad. 🙂 Knasigt att man köper sticklingar på våren och odlar dom, sen vill man att blommorna ska överleva vintern. Jag har hamnat i en ond cirkel. 🙁 Det enda medicinen som finns och fungerar ganska bra, är att man köper nya. 🙂 Ja jag måste väl ta medicinen, eller så fortsätter jag med att vara sjuk och tokig. 🙂 Hmmm….? det återstår att se vad jag gör. 🙂

 

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.