Varit igång

Nu fick jag en lugn stund att sätta mig ner och blogga i mitt barndomsrum. Kom för en stund hem till mor och far, efter en trevlig dag med min fritidsassistent.  Jag har varit igång hela dagen men fick mycket gjort. 🙂

Tänk er att jag inte har bytt batterier till akvariedamsugaren, sen jag köpte den och idag tyckte manicken väl att det var på tiden och gav inte ett pip ifrån sej. 🙂 Assistenten kilade till butiken och köpte nya batterier. Sen damsög vi sanden, tvättade pumpen och satte näring åt växterna. Jag kunde inte låta bli, att ta och fånga en tjock Platyhona och lägga henne i fiskburen. För att nu var honan riktig stor och fet. 🙂 Vilken tur att jag har en fritidsassistent som tycker om att hjälpa till med akvariesköseln. 🙂

Efter att vi hade lagt maten i ugnen, tog vi in änglatrumpeterna, pelargonerna och miljon bellsen i värmen. De såg nog okej ut, fast det är svårt att säga ännu men dom var gröna på ändorna där vi i höstas klippte ner. Vi vattnade lite så att rötterna småningom får vakna till. 🙂

På eftermiddagen gick vi och promenerade till Sunds Trädgård, det var kall vind även idag. Jag märkte på  vägen att elrullstolen gick långsammare, fast jag hade på det nästsnabbaste växel. Märkligt!!! Den var ju just på service. 🙁 Vid Sunds köpte jag några lerkrukor.Jag frågade också lite tips om pelargonerna. 🙂

Jag är riktigt nöjd med dagen, snart blir det bastu.

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.