Bara siffror?

Dagen var bra, roligt att fara till jobbet igen. Ja det var en stund sen sist, 🙂 blev en hel del prat med mina arbetskamrater. 🙂 Jobbade gjorde jag också, bara snack blev det inte. 🙂

På eftermiddagen fick jag besök av en bekant, som var jätteroligt! Tyvärr så kunde jag inte smaka på hennes hemgjorda Smoothy, eftersom den var bland annat lagad på äppel och kiwi som jag är allergisk för. Vi pratade en god stund. 🙂

Ja jag vet inte vad det är som händer med iphonen, alla namn på kontakter har förvandlats till siffror. Jag förstår inte mig på, endast några kontaktakter har namn, och då menar jag de senast uppringda samtal. En annan grej, är den autumatiska telefonsvararen fungerar inte fastän enligt inställningar är den på. 🙁

 

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.