Lite tråkigt

Idag har jag en slödag, var en snabb sväng utanför ytterdörren, det är mulet väder med minus fyra grader. Friluftslivet lockar inte så mycket om man inte får sällskap att gå ut med. 🙁

På förmiddagen kände jag på mig att jag ville vara en stund för mig själv. Lite hemlängtan har jag fått. 🙁 Jag ringde åt min assistent, som har just  kommit hem från Spanien. Det kändes bra att få prata med henne. 🙂 Vi bestämde nästa träff till helgen på lördag. Vi pratade lite om hur jag har det, så om hennes resa.

Det blir lite tråkigt att vara två helger här i kankaanpää. Och under dessa spartider görs det inga utflykter. 🙁 Nå det är bara två nätter kvar så får jag fara hem. 🙂 Ler lite för mig själv då jag tänker på den inside informationen jag har fått, att ledaren för hemservice ska sluta. 🙂 Människan som aldrig var omtyckt, men fick tillstånd en del förändringar. 🙁

Jag fick för mig att jag hade gott om tid, att beställa mera xylitolpastiller. Det gick bra tills jag skulle bekräfta beställningen, hmm…. jag hade ju inga bankkoder med mig.  Så det blidde ingenting. 🙁 Ja jag får lov att göra det hemifrån. 🙂

Ha en bra fortsättning på söndag. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.