Stress, inte bra för kroppen

Ännu en morgon med alltför lite personal. Nu fick jag vänta att någon skulle hinna komma och hjälpa med morgonmålet, väntade säkert i tio minuter. Det blev att försöka hinna äta på en kvart.

På motionsgruppen försökte jag tramppa på Motomed, men ser du det gick ej. Benen var för spastiska och kom bort från pedalerna. Terapeuten gjorde med sina hände rullande rörelser med mina ben så att de skulle slappna av. Ja de blev ganska bra avslappnade. Orsaken var morgonens stress, och min kropp reagerar lätt om det är eller händer något extra. Stress, inte bra för kroppen.

Nu märker jag att jag börjar få hemlängtan. Hemmet där allting fungerar och omgivningen är bekant, och man vet att hjälpen finns. Annars har det varit bra här. 🙂

  Det var dags för fysioterapis slutgranskning, vi diskuterade om den gångna peroden. Vad jag har tyckt om olika saker. Sen pratades om målet sattes under förra rehabiliteringsperoden. Jag svarade på ett ungefär, att jag försökte träna en till två gånger i veckan på hemuppgifterna. Sen var jag ute på en promenad med en grupp. Härligt väder fast det är mulet, men kan inte säga om temperaturen.

 

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.