Många som behöver hjälp

I allmänhet tycker jag att hjälpen fungerar rätt så bra här på avdelning två. Man får hjälp då när det behövs. Men nu verkar det som om det skulle vara många som behöver hjälp, det märks särskilt på morgnarna. I morse fick jag själv vänta i nästan en halv timme på hjälp. Sen blev det att försöka äta frukosten fort för att hinna till dagens första program. Gillar inte alls att stressa och särskilt på morgonen. 🙂

Hade turen på min sida, det var så att jag fick ännu en gång Voice Massage. 🙂 Det var inte alla som fick den chansen. 🙂 Ja det faktiskt är en skön behandling. 🙂

Ibland tycker jag inte om att folk ifrågasättter saker och ting. Nu hasde jag min svängbara fleecejacka på mig, och korridorerna känns lite kyliga. Så kommer det en fråga, din rygg känns lite varm, är du säker på att det inte blir för varmt? Själv tyckte jag att jag hade precis lagom varmt, huvudsaken är väl att man själv har det bra. En annan påpekande fick jag också, kanske du borde ladda elrullstolen i natt, det är bara två streck på mätaren, sa människan då hon flyttade elrullstolen lite åt sidan. I själva verket hade jag halva av laddningen kvar, och vem vet bättre än jag, när stolen behöver laddas. Då var det nära att det inte började koka i mig men jag höll mig lugn. 🙂

Jag har haft ledigt ett par timmar, 🙂 sen blir det ergoterapi. Det blir att trycka en duk. 🙂 Vi får se hur duken blir. 🙂

 Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.