Socialarbetaren

I morse togs bakterieprovet från näsborrarna, svalget och rumppan, inte direkt en trevlig början på dagen och precis på självaste vändagen. 🙁 Ibland måste man göra tråkiga saker om man vill eller ej. 🙂

Jag hade olika terapier längs dagen, bland annat Voice massage. Där fick man massage på käkleden och halsen, det var nästan att jag tänkte slumra till. 🙂 Efter lunchen träffade jag socialarbetaren, jag förklarade situationen därhemma och vilken typ av assistans som jag får nu. Vi diskuterade om möjligheten att få mera assistans, socialarbetaren lovade att kontakta Jakobstads handikappservice. Sen ser vi om det är någon ansökningsblankett som ska fyllas i, men hon lovade hjälpa mig med den biten. 🙂 Jag är glad över att jag tog upp saken på tal, kanske det börjar hända något.

Det blev att jag skickade vändagshälsningar på mobilen åt en del vänner. Sen pratade jag med min fysioterapeut som har varit mammaledig, hon tänker börja jobba i mars. Jag sa att jag kommer nog tillbaks  och fortsätter jumppa med henne. Vi kom  överens att hon tar kontakt lite närmare och så funderar vi på tiden. 🙂

Visst har det hänt mycket idag, känns riktigt bra att jag har tagit itu med en del saker.

 

Här kommer en vändagskram till er från mej.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.