Kommit fram

bild (6)Igår blev det  korta inlägg, det var ändå lite ovant att blögga från mobilen. Vi steg upp klockan 05.00 idag, men resan gick bra och det var ganska lite trafik på den tiden av dygnet. 🙂

Je, jag fick ett eget rum. 🙂  Mamma gav mig tulpanbuketten till vändagen, som gör det hemtrevligt i rummet. Nu har jag med mig bordsdator, låter lite mycket att släpa på men vill helst undvika problem medan jag är här.  🙂

Jag har haft intervju med fysioterapeuten, en motionsgrupp och intervju med sjuksköterskan. Innan jag kom hit hann jag inte vara och ta sjukhusbakterieprov, men det ska tas i morgon bitti. 🙂 Det hör till ett av husets regler om man har varit på sjukhus inom ett år.Till dess får jag hålla mig bort från simbassäng och bastu, när provsvaren har kommit så är allt bra igen. Nu vill de hålla mig som en ”steril klient.” Sen fick jag programmet för hela rehabiliteringsperionden. 🙂

Annars har det börjat bra och roligt att träffa min vän igen. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.