Orolig själ

Just nu känner jag mig som en orolig själ, kom hem i tosdags och nu ställer jag mig iväg  till Kankaanpää. 🙂 Känns lite tokigt  då jag hinner visa upp mig två dagar på jobbet. 🙂

En sak som jag är nöjd med, är att under tiden som  vi var på resan så fick jag ha min elrullstol på service i Vasa. Man bytte ut alla ringar och satte en ny siitt- och ryggdyna. Kändes lite konstigt då jag satt lite högre upp eftersom den nya sittdynan var så fluffig.

Ikväll fick jag testa elrullstolen på allvar, vi gick ut en sväng. Alla vägar var inte så bra plogade men jag kom mig fram. 🙂 Sen har jag plockat fram lite saker .som jag ska ha med mig.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.