Jaha, mailkrångel också idag

Igår och idag har jag försökt maila men det har krånglat. Saken gäller angående rehabiliteringen, och jag tänkte kolla om jag får ett eget rum eller inte. Jaha, mailkrångel också idag, fick jag konstatera då jag försökte skicka ett meddelande från min mors dator.

Bloggprojektet går enligt planerna fick jag veta idag. 🙂 Under tiden som jag var borta så kom det över 9.000 kommentarer hit till bloggen. 🙂 Nu har jag försökt gå igenom en del, men hela tiden kommer det nya. 🙂

Om en timme ska jag med mamma på JKG:s (Jakobstads Kvinnliga Gymnaster) Barndansteater Snövit. Min brors flicka är med och dansar.

Lustigt att nu verkar bilen fungera som den ska. 🙂  Jag ska småningom ställa mig i ordning tills vi ska fara iväg.

 

Hejsvejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.