Fick som det ska

Hemma igen efter resan, hemfärden igår blev lite kall då bilens fläkt inte fungerade. Något hade hänt medan bilen stod på Vasa flygfält. Det blev att gå i en varm dush när jag kom hem.

Jag var ännu ledig idag och hade terapi. Inga fiskyngel hade kommit medan jag var borta, vi släppte ut Miljonfiskhonan ur buren och lade in en Platy till. 🙂 Sen klippte vi ner min ”rumspelargon” som var ganska brun uppifrån men har ett grönt skott därnere vid stammen. 🙂

Det blev lite mer arbete med att få inläggen på denhär nya bloggsidan eftersom den gamla inte finns längre. Men till slut fick jag som det ska vara, fick ta hjälp av kopiering/klistra in metoden. 🙂 Ni funderade säkert igår varför en del inlägg inte gick att läsa, jo därför att jag inte hade hunnit lägga dit. 🙂  Nu borde allt fungera, jag ska ännu försöka få semesterbilderna. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.