Har hållit på med den nya bloggsidan

Dethär inlägget skrev jag igår, eftersom bloggen är under bearbetning så har ni ännu ingen möjlighet att läsa de nya inläggen. Så det blir lite dubbet skrivet nu en tid. För att jag vill att ni ska veta vad jag håller på med. Igår var det en kort stund som solen sken, blev mulet en stund efter att jag skrev om solskenet. Idag är det mulet och kringg minus fem.

Skriver för första gången på den nya bloggsidan. ITmänniskan kom på eftermiddagen till mig och fixade olika saker. Orsaken att jag skriver här är att nu har jag liksom två olika sidor, eftersom vi fick mina inlägg flyttad över till den nya sidan, så skulle jag skriva på den gamla då skulle inläggen försvinna. Ja det ska lagas ännu något som jag inte begriper mig på, men är tacksam över att få hjälp av en kunnig människa.

När jag satt och åt pizza fick jag en överraskningssamtal av två goda vänner. Lite överraskad blev jag nog, tja det var väl meningen tror jag.

 

Kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.