Härlig kvällspromenad

Det blev att vi gjorde en härlig kvällspromenad, min vän föreslog att vi kunde gå ut en sväng och samtidigt fick jag komma ut. Vädret var ljuvligt, och konstigt nog blåste det inte alls och några minusgrader. Vi gick till Sundsträdgård, dit kan man fara och titta fastän man inte skulle köpa något. 🙂 Det verkade som om där skulle ha varit en mellansäsong, visserligen fanns det lite vårblommor. Sedan gick vi hem till mig, satte oss i soffan och pratade en stund.

Kallelsen till Kankaanpää kom idag. 🙂 Mor och far var på bättringsvägen. 🙂 Jag fick bestämt en träff på fredag, som jag inte tänker avslöja om riktigt ännu. 🙂 Men ni kommer nog att få veta mera i ett senare skede, nu blev ni väl nyfikna. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.